Start Dakkapellen Velux dakvensters Kunststof Kozijnen Informatieaanvraag Contact
Timmerbedrijf Cor Vermeulen - Telefoon: (06) 13 02 22 23 - E-mail: info@dakkapellen.net 2013 © Alle rechten voorbehouden.

Dakkapellen

Een meer opvallende vorm voor het creëren van een lichtbron op zolder is een dakkapel. Een dakkapel bepaalt in grote mate het aanzien van uw huis van zowel het exterieur als het interieur. Er zijn vele mogelijkheden om tegemoet te komen aan uw wensen voor een goed uitzicht, ruimte, ventilatie, etc. Hieronder treft u een korte beschrijving van de modellen aan van de verschillende typen dakkapellen. Model 1: Dakkapel - Platdak met bitumen Dit model dakkapel heeft een plat dak en wordt afgewerkt met een bitumenlaag. U kunt zelf kiezen of u de aftimmering zelf uitvoert of dat u dit door ons wilt laten doen. Model 2: Dakkapel - Schuin dak met pannen Dit model dakkapel heeft een met schuin dak dat bekleed is met dakpannen. De dakschuinte is circa 23 graden. U kunt zelf kiezen of u de aftimmering zelf uitvoert of dat u dit door ons wilt laten doen. Model 3: Dakkapel - Schuin dak met verlengde nok Dit model dakkapel heeft een schuin dak en een verlengde nok. De dakschuinte van dit dakkapel is dezelfde als van het bestaande dak. U kunt zelf kiezen of u de aftimmering zelf uitvoert of dat u dit door ons wilt laten doen. Model 4: Dakopbouw Dit model dakkapel heeft een schuin dak en een verhoogde nok. De dakschuinte van de dakopbouw is dezelfde als die van het bestaande dak. Ook een dakopbouw met een plat dak behoort tot de mogelijkheden.  
Lees verder Lees verder Lees verder Lees verder Schakel de Specialist in voor al uw verbouwingen. Timmerbedrijf Cor Vermeulen Dakkapellen